HARDKÅRE

Senaste inläggen

Av Gundozer - 20 oktober 2016 14:13

Ja det är ju mest min lilla mimre-plats detta och inte många som kollar eller kommenterar, men jag testar att lägga upp lite grejer så som mestadels T-shrits hade jag tänkt. Jag har egentligen aldrig köpt så väldigt mycket merch, har några scarfs och pins, men då mest t-shirts....Kanske blir någon berättelse och fakta om när prylen köptes eller annan info..eller så blir det kanske bara en bild...we for see !

Har ni tur / otur kanske det hela utvecklas till en MODE BLOGG!
 -och har jag otur så kanske jag börjar tok-köpa prylar bara för att skriva om det här.

Uppdaterar listan här, så jag kan hålla koll själv.

2) Hopeless Records /T-shirt
1) Onslaught /T-shirt

Av Gundozer - 19 oktober 2016 18:39

Hittade en länk med lite info för de som eventuellt har haft detta problem.
(och NEJ jag har inte ens tänkt tanken att detta kan vara ett problem)
Det gäller alltså problemet att få ut Vinyl Lpn från pappers-inner-omslag utan att "skada" skivan!
När jag ser sånt som detta blir jag lite uppgiven och tappar lusten att samla /köpa /sälja vinyler....Han pratar också om att tvätta skivan -ja det är inte heller ett problem jag funderat på när man köpt en ny skiva! (?) Eller han kanske pratar om när han köper beg. skivor -anyway. Kolla filmen och somna om...

Av Gundozer - 14 oktober 2016 11:19


Då har jag nästan slutat köpa skivor senaste halvåret. Så nu ringde Fed-Ex på och överlämnade ett paket från tyskland och Nuclear Blast med lite nya KLÄDER! Ja det känns konstigt att inte köpa en skiva med samma jag beställer något där och jag var nära beställa Death Angels nya 2xLP men beställde long sleeve istället. he he -så får jag lyssna på den skivan på Spotify.
Länk till Produkter (Death Angel /Nuclear Blast)

Jag beställde två T-shirts också (Onslaught och Nuclear Blast logo) allt detta för pengar jag fått in på skivförsäljning genom Discogs. Funderar på att starta en klädblogg istället -jag har ju säkert 100 band/musik t-shirts nu (?) Eller iallafall kombinera detta med skivor här.

Av Gundozer - 29 september 2016 23:30

Här har vi en rolig rock-anekdot från 1983....
Ozzy Osbournes skiva "Bark at the moon" gavs ut i Sydkorea med ett censurerad omslag UTAN Ozzy då han ansågs för läskig / ful i sin varulvskostym. Denna skiva vill jag ha själv om det så inte är för att lyssna på den. (och detta var alltså SYD Korea inte NORD Korea)

Så fin den är - med och utan:
   


Kolla på en gammal rock-video som gjordes så som rock-videos inte görs längre.

Av Gundozer - 27 september 2016 18:36

Äntligen är 2016 och min Hemma-Stereo ihopkopplade....
Jag har köpt en liten BT Reciever som kopplas in i AUX med vanliga röd/vita sladd kopplingen där bak med övergång till 3,5 och då in i denna lilla BT reciever. Funkar jättebra på 10 meter och batteritiden verkar vara OK också (*håller ett par timmar- laddas genom USB dator osv) Jag har ju diverse andra bluetoothhögtalare små och stora, men skönt att få in ljudet direkt i stereon och mina "Hi-Fi högtalare". Dock kan jag säga att utvolymen från mobiltelefonen inte är speciellt hög, så jag får höja till max ut från telefonen och sedan höja volymknappen det dubbla mot vad jag gör i normala fall när jag spelar Vinyl /CD.
Kostade 129 + porto från Fyndförflera i Östersund.
Länk och info här


* ang. batteritid var jag lite för positivt märkte jag. Den laddar ur snabbt. Drygt en timme höll den i dag tredje gången jag använder den och andra gången den laddats upp från datorn.

Av Gundozer - 8 september 2016 17:53

Köpte 11 LP skivor förra veckan sålde 5 av dom och 13 andra i går. Gick pluss kan man säga då jag gav 220 kr för de 11 och fick 500 kr för de 18, men då behöll jag bla en skiva med Rush och en med The Jam som jag lätt hade gett 80-100 kr styck för i "vanliga fall". Russ Ballard skivan lyssnar jag aldrig på, Uriah Heep var en billig samlingsskiva och Ozzy skivan hade jag två indentiska av och tre slitna Status Quo skivor var en lättnad att få sålt..osv osv...Ja, så går tankarna kring skivor en dag som denna.
(Note to self i min blogg som närmast kan ses som en minnesbok)

Av Gundozer - 8 september 2016 14:19

Delar av dagens spellista. Lyssnar igenom lite Vinyl 7or Tema : "Purple /Pink" ?

Hüsker Dü , L7, Engine Down, Regents.
 

Av Gundozer - 18 augusti 2016 14:34


Årets skiva så långt. Mycket sällan jag köper skivor samma år de kommer ut -och detta är kanske inget "nytt under solen" men en skiva med ett band som på äldre dar har fulländat stilen och fått ihop bra riff och det sitter som en smäck, som det heter. Tysk thrash-metal med texter om djävlar och död, lite banala texter men skivan är en njutning och jag har vänt den flera gånger nu, kan inte bestämma mig för vilken/vilka låtar som är bäst. Har ju också lyssnat några gånger med spotify innan jag köpte den. Titellåten är en av de bättre och snabba Welcome to hellfire också favorit och Shadow Walker är fet! Bonuslåtarna är de två låtar som inte riktigt håller samma klass. Ja det är snabb thrash med klara punkinfluenser och "moget" och välproducerad sound. Förra skivan på Metal Blade 2012 är också jättebra men mycket svår att hitta på vinyl -iallfall för under 300 kr, men det kanske kan bli läge för det också. Jag rekommenderar denna festliga skiva med poster å grejer.

   
Exumer - The raging tides
Metal Blade Records 2016
Category : Vinyl LP Thrash Metal

Lyssna då: Welcome to hellfireOm mig och musik -mycket från 80-90 talet.

THE presentation:

senaste

Andra som e som oss

Statistik och gästbok

Hitta grejer här då...

Förr i tiden...

Div info.

restprodukter

Donera pengar för läst blogginlägg
InstagramDaglig Dose

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se